pets-pokemon

La teva web sobre pokemon

Que es un pokemon

Pokémon, també coneguts com a “monstres de butxaca” són criatures meravelloses amb poders i habilitats increïbles, i excepcionals. Els Pokémon viuen tranquil·lament a les seves corresponents regions amb els seus hàbitats corresponents, alguns viuen a l’aigua, altres al cel i altres viuen a la natura i selves. D’aquests hi ha moltíssimes classes de Pokémon, fins a uns anomenats Pokémon legendaris i singulars.

Els Pokémon llegendaris són criatures que normalment representen un mite o una història a les regions del món Pokémon, aquests Pokémon tenen poders i qualitats totalment superiors als Pokémon comuns. Aquests *Pokémon també tenen un gran impacte amb la creació del món Pokémon i l’univers, com la creació de la vida i la mort, els oceans, els continents, el cel, en sol la lluna etc.

Els Pokémon singulars són Pokémon tan rars que fins a les persones del món Pokémon dubten de la seva existència, són més rars que els Pokémon llegendaris i a vegades més poderosos.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2022 pets-pokemon

Autor Anders Norén